Порівняння поживних цінностей

Швидкі і практичні, Продукти Rio Mare не тільки смачні, але і здорові, тому що вони упаковані з усією поживною цінністю риби.

Рибні консерви є джерелом добра, обмежена кількість калорій якого забезпечує благородні білки, Омега-3, вітаміни і лише трохи жиру. Ми намагалися порівняти кілька продуктів, які зазвичай їдять під час їжі, які можуть бути легко замінені численними продуктами Rio Mare.
На вашу думку, що містить більше калорій, тунця або шматочка тесла?
тунець або скибочка телятини?
Ріо-Маре-Інсалатісіме або шматочок фокачча?
Відкрийте для себе більше!

Choose the Rio Mare product

TONNO

Salmone

sgombro

Insalatissime

Порівняти з

uova

banane

parmigiano

formaggio

mozzarella

wurstel

Tonno vs parmigiano

Stesse calorie con il doppio delle proteine

1 confezione da 80g di Tonno Rio Mare
all’Olio di Oliva sgocciolato
fornisce
circa le stesse kcal di un uovo ma ha
quasi il doppio delle proteine.

Виберіть продукт Rio Mare

Тунець

Порівняти з

яйце

вюрстель

прошутто

моцарела

пармезан

банан

Тунець vs яйце

Ті ж кілокалорії (ккал), але вдвічі більше білка

1 х 80 г консервованого тунця Ріо Маре в оливковій олії забезпечує приблизно таку ж кількість ккал, як і яйце, але містить майже подвійну кількість білка. Вечеря альтернатива смаженому яйцю.

Тунець vs вюрстель

Ті ж кілокалорії (ккал), більше білка і половина кількості жиру.

1 х 80 г консервованого тунця Ріо Маре в оливковій олії забезпечує приблизно таку ж кількість ккал, як половина віденської ковбаси, подвійне вміст білка та половина жиру. Корисніша закуска ніж бутерброд!

Тунець vs прошутто

Менше солі

52 грами зцідженого тунця Ріо Маре містять на 63% менше солі, ніж 50 грам пармської шинки. Ідеально підходить для тих, хто хоче обмежити споживання солі.

Тунець vs моцарела

Менше калорій, менше жиру

Одна порція тунця Ріо Маре Leggero 60 г забезпечує на 60% менше калорій і на 75% менше жиру, ніж 100 г порції моцарели. Ідеально підходить для легкої, смачної перерви на обід!

Тунець vs пармезан

Ті ж кілокалорії (ккал), але менше жирів

1 х 80 г консервованого тунця Ріо Маре в оливковій олії забезпечує таку ж кількість ккал, як і 30 г сиру Пармезан і містить менше жирів. Це хороша альтернатива перекусу пармезаном для тих спортсменів, які хочуть підзарядитися після напружених тренувань.

Тунець vs банан

Однакова енергія, в десять раз більше білка

Половина банана забезпечує таку саму енергію, що і 1 х 80 г консервованого тунця Ріо Маре у власному соці, але має лише 1/10 білка. Альтернатива для спортсменів, які перекушують бананами

Риба в
середземноморській дієті

Правильне харчування в поєднанні з активним стилем життя відіграє важливу роль у профілактиці численних патологій, які часто називають «хворобами способу життя».

Дізнатися більше

Цінний ресурс для відмінного самопочуття

Завдяки багатому вмістубілка, одна 100 г порція тунця без рідкої частини складає приблизно одну десяту від рекомендованого щоденного споживання калорій для дорослих.
Дізнатися більше.

Дізнатися більше

Здорово
рости!

Rio Mare Лосось – це практичний, здоровий спосіб познайомити дітей з рибою, і, крім того, вони від цього божевільні. Вгадайте чому? Тому що це смачно, не має кісток і запаху!

Дізнатися більше

Добре самопочуття всього за кілька калорій

Продукти Rio Mare легше і поживніше, ніж багато інших продуктів, які частоспоживаються до їжі: ми порівняли їх, щоб запропонувати вам смачні альтернативи.
Дізнатися більше.

Дізнатися більше