Салат з тунця, фенхелю та авокадо
 
						
					 
інгредієнти
	для 4 порцій:
2 банки по 160г тунця Rio Mare у власному соку
1 цибулина фенхелю
100г консервованої кукурудзи
1 авокадо
2 моркви
40г оливкової олії
1 столова ложка лимонного соку
сіль, перець
2 банки по 160г тунця Rio Mare у власному соку
1 цибулина фенхелю
100г консервованої кукурудзи
1 авокадо
2 моркви
40г оливкової олії
1 столова ложка лимонного соку
сіль, перець
Stampa Ricetta
 
						
					Приготування
1. Очистіть і дрібно наріжте моркву. Зріжте верхню і нижню частини цибулини фенхелю, потім за допомогою гострого ножа наріжте фенхель тонкими скибочками.
2. Викладіть всі овочі на тарілку і додайте олію, лимонний сік, сіль і перець.
3. Злийте рідину з тунця і розріжте його на шматочки. Додайте їх в овочі, змішайте з кукурудзою і подавайте на стіл.

 
	 
						
                             
						
                             
						
                            