Салат з грецької картоплі та тунця
 
						
					 
інгредієнти
	для 4 порцій :
2 х 160г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
700г картоплі середнього розміру
1 весняна цибуля
30г чорних оливок
1 столова ложка добре злитих каперсів, маринованих в оцеті
невеликий пучок петрушки
40 г оливкової олії
сіль і перець за смаком
2 х 160г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
700г картоплі середнього розміру
1 весняна цибуля
30г чорних оливок
1 столова ложка добре злитих каперсів, маринованих в оцеті
невеликий пучок петрушки
40 г оливкової олії
сіль і перець за смаком
Stampa Ricetta
 
						
					Приготування
1. Добре помийте картоплю і варіть в окропі близько 30 хвилин. Дрібно наріжте весняну цибулю і помістіть у велику миску з каперсами, оливками, оливковою олією і подрібненою петрушкою. Додайте кілька ложок води, в якій варилася картопля.
2. Злийте, очистіть і наріжте картоплю. Додайте в миску і акуратно перемішайте. Припрате сіллю і перцем.
3. Злийте і розімніть тунець і додайте його в картоплю.

 
	 
						
                             
						
                             
						
                            