Кус-кус з тунцем, в’яленими помідорами та кукурудзою

інгредієнти

для 4 порцій:
240г кус-кусу
150г кукурудзи
15-20 в'ялених помідорів
3 *80г банки тунця Rio-Mare в оливковій олії
половина цибулі
50г оливкової олії
пучок свіжої м'яти - сіль

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Замочіть кус-кус в півлітрі гарячої води, додайте дрібку солі, накрийте кришкою і зачекайте кілька хвилин, поки кус-кус набрякне.

    2. Наріжте цибулю на тонкі скибочки і в'ялені помідори на смужки, потім тушкуйте їх з двома столовими ложками води в антипригарній каструлі.

    3. Помістіть в'ялені помідори і тушковану цибулю в миску, а потім додайте тунця. Додайте кукурудзу, промиту холодною водою, і кус-кус. Приправте оливковою олією extra virgin і додайте аромату завдяки одному пучку свіжох м'яти, порваної руками.

Найбільш натискані рецепти