Перець фарширований диким рисом і тунцем

інгредієнти

для 4 порцій:
3 *80г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
2 середніх червоних перця
300 г дикого рису
1 ст.л. каперсів в оцеті
1 пучок листя м'яти
4 анчоси в олії
1 зубчик часнику
1 весняна цибуля
1 апельсин

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Приготуйте дикий рис. У той же час, добре розімніть каперси, злийте філе анчоусів і тунець Ріо-Маре в оливковій олії. Дрібно покришіть каперси з анчоусом, тунцем, весняною цибулиною, часником і м'ятою, а потім змочіть всі інгредієнти апельсиновим соком (не забудьте приберегти шкірку).

    2. Розріжте перець навпіл, війміть стебла, вичістіть насіння, а потім занурте їх в окріп на кілька хвилин до злегка приготовленого стану.

    3. Злийте рис і залиште остигати. З'єднайте рис з подрібненими інгредієнтами, а потім заповнюйте перець начинкою.

    4. Посипте терту цедру апельсина на перець, а потім запікайте його протягом декількох хвилин в духовці, поки начинка не стане хрусткою.

Найбільш натискані рецепти