Салат з грецької картоплі та тунця

інгредієнти

для 4 порцій :
2 х 160г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
700г картоплі середнього розміру
1 весняна цибуля
30г чорних оливок
1 столова ложка добре злитих каперсів, маринованих в оцеті
невеликий пучок петрушки
40 г оливкової олії
сіль і перець за смаком

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Добре помийте картоплю і варіть в окропі близько 30 хвилин. Дрібно наріжте весняну цибулю і помістіть у велику миску з каперсами, оливками, оливковою олією і подрібненою петрушкою. Додайте кілька ложок води, в якій варилася картопля.

    2. Злийте, очистіть і наріжте картоплю. Додайте в миску і акуратно перемішайте. Припрате сіллю і перцем.

    3. Злийте і розімніть тунець і додайте його в картоплю.

Найбільш натискані рецепти