Салат з лимоном і тунцем

інгредієнти

для 4 порцій:
2 *160г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
200г салату
пучок редьки
лимон
пучок петрушки
20г підсмаженого мигдалю
50г оливкової олії
сіль
чорний перець

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Наріжте редис тонкими скибочками, додайте терту лимонну цедру, сік 1/2 лимона, мелений перець, трохи олії і подрібнену петрушку; і дайте настоятись протягом декількох хвилин.

    2. Викладіть салат на тарілку, приправте сіллю і полийте оливковою олією, додайте тунця, потім додайте заправлений редис і подрібнений мигдаль.

    3. Насолодіться цим смачним пізнім весняним салатом негайно.

Найбільш натискані рецепти