Тонкий омлет з тунцем, весняною цибулею і моцарелою
 
						
					 
інгредієнти
	для 4 порцій:
300г моцарели
6 яєць
1*160г Тунець Rio-Mare в оливковій олії
2 ложки тертого сиру пармезан
великий пучок петрушки
2 весняні цибулини
трохи оливкової олії
сіль
перець
300г моцарели
6 яєць
1*160г Тунець Rio-Mare в оливковій олії
2 ложки тертого сиру пармезан
великий пучок петрушки
2 весняні цибулини
трохи оливкової олії
сіль
перець
Stampa Ricetta
 
						
					Приготування
1. Тонко наріжте весняну цибулю і підрум'яніть їх в антипригарній пательні з невеликою кількістю олії і дрібкою солі.
2. Дрібно наріжте петрушку і пересипте її в миску з очищеними яйцями,трохи посоліть і поперчіть. Енергійно перемішуйте протягом декількох хвилин; коли масса стане однорідною, додайте весняну цибулю.
3. Натріть моцарелу. Додайте краплю олії в пательню з антипригарною поверхнею і поставте на великий вогонь. Влийте яєчну суміш, зменшіть вогонь і перемішуйте, поки яйця не почнуть готуватися.
4. Додати моцарелу і злитий тунець, переконавшись, що поверхня рівномірна і дайте дійти на дуже низькому вогні. Викладайте на фріттату і подавайте відразу дуже гарячим, пухнастим і золотистим.

 
	 
						
                             
						
                             
						
                            