Тунець з базиліком, зеленими бобами та помідорами чері

інгредієнти

для 4 порцій:
2* 160г бляшанок тунця Rio-Mare в оливковій олії
300г червоних і жовтих помідорів черрі
300г зелених бобів
пучок базиліка
1/2 зубчика часнику
1 ст. ложка готового соусу песто
50г оливкової олії
сіль

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. Відваріть зелену квасолю в підсоленій воді, злийтеі дайте охолонути.

    2. Розріжте помідори навпіл і на чотири частини, приправте олією, сіллю, подрібненим часником і базиліком.

    3. Розташуйте приготовані зелені боби на тарілці, додайте тунець і помідори разом з водою, в якій варилися боби, витягнувши з неї часник.

    4. Подрібніть кілька листочків базиліку, додайте невелику кількість олії, змішайте з соусом песто; подавайти негайно зхрустким хлібом.

Найбільш натискані рецепти