Фрізель з помідорами чері, брокколі і тунцем

інгредієнти

для 4 порцій:
2 *80г банки тунця Rio Mare в оливковій олії
4 Фрізеллє
12 помідорів чері
300 г очищеної брокколі
1 гілочка свіжого орегано
оцет
оливкова олія екстра вірджін
сіль за смаком

Stampa Ricetta

ПОДІЛИТИСЯ РЕЦЕПТОМ

Покажіть його друзям

використовуваний продукт

Тунець в оливковій олії

Більше

Приготування

    1. У мисці змішайте 2 ст.л води, 1 ст. оцету, трохи оливкової олії та дрібку солі. Помістіть фрізеллє на тарілку, збризніть отриманною сумішшю та залиште промаринуватися.

    2. Розріжте помідори чері навпіл, помістіть їх в миску і приправте оливковою олією, сіллю і декількома гілочками орегано. Залиште їх маринуватися, поки не будете готові їх використовувати.

    3. Переконайтеся, що товсті стебла брокколі були видалені. Наріжте капустуна шматочки і бланшуйте близько 5-6 хвилин у великій каструлі з киплячою підсоленою водою. Злийте і приправте сіллю і оливковою олією.

    4. Залиште охолонути. Прикрасьте Friselle рифленою брокколі, помідорами чері і грубо чавленим тунцем Rio Mare в оливковій олії. Збризніть томатним маринадом.

Найбільш натискані рецепти